Online Filmszemle

CritiCon

CritiCon

Situations nr. 1

2009. február 11. - vasmajom

Szevasztok olvasók!

Tudom, hogy ez egy filmes blog, de egy sorozatot feltétlen meg kell említsek, ugyanis számomra nem közömbös a színjátszás, és ez a műsor elég egyedi, és kellemes szórakozást jelent a sok más alacsony színvonalú szörnyűség között. Remélem, senkinek nem kell bemutatni a Beugró című műsort. Ha mégis, akkor, íme: A Beugró egy improvizációs színjátszó műsor négy hivatásos színész közreműködésével, név szerint: Pokorny Lia, Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző. A műsort Novák Péter vezeti, szellemes beszólásaival minden részt feledhetetlenné téve. A Vidámszínpadon rögzített sorozat improvizációs, azaz rögtönzéses játékokon alapul, vannak kategóriák (zsebszöveg, rájátszás, kétlövetű stb.), és ezek a címek talán még mondhatnak is valamit azoknak, akik a fél fiatalkorukat nem a számítógép előtt töltötték.

 

Többet lehetne mondani, mást nem, a műsor egy nagyon kellemes kis sziget a mai televíziós szolgáltatás óceánjában. A műsort az M1, M2, és a Comedy Central TV-csatornák vetítik (az M1 és 2 elég késői időpontokban, a Comedy Central egy nap többször is) Ha valaki egy 50-perces könnyed kikapcsolódásra vágyik, és jó humorérzékkel rendelkezik, annak ezt a műsort feltétlenül ajánlom, illetve megéri megnézni a Beugró oldalát is, sok régebbi videó és információ felkerült már. Én ezzel az ajánlással kívánok jó éjszakát az olvasóknak, holnap találkozunk! :)

Novák: Ha és amennyiben az 'Elfordítás' helyzetgyakorlatban szerepel a mikulás, az finnül fog beszélni és Szabó Győző alakítja majd. :)
Kálloy: Nemtoom, hogy jön ide, de a vízhűtéses órákat javasolja... aha, a svájciakat :)

Jó szórakozást! - vasmajom

A bejegyzés trackback címe:

https://criticon.blog.hu/api/trackback/id/tr39937881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása