Online Filmszemle

CritiCon

CritiCon

Premierek - 2009. febr. 19-20

2009. február 15. - vasmajom

Szevasztok olvasók!

Az előző héten elkezdett hagyományt folytatva, a mostani premierekről tudósítanék. Előre leszögezném, hogy nem leszünk eleresztve filmekkel, a 2 nap mindössze három új néznivalót tartogat a mozilátogatók számára. Annyiban lesz rendhagyó ez a hetünk, hogy pénteken, azaz 20-án (mellesleg a szülinapom :P) is lesz egy premierünk, nem is akármilyen :)

Papírkutyák - magyar vígjáték: egy magyar film két kárpátaljai bűnözőről, akik a börtönbe kerülnek... lehet ebből jót is talán....

Valkűr - amerikai-német dráma: Hitler elleni merénylet Tom Cruise-zal amerikai és német szemszögből. Valamikor majd DVD-n.

Slumdog Millionaire - angol-amerikai krimi: India, nyomornegyed, egy értelmes srác a Legyen Ön Is Milliomosban, noname színészek, csodálatos zene, 10 Oscar-jelölés... Kötelező! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://criticon.blog.hu/api/trackback/id/tr92945516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása