Online Filmszemle

CritiCon

CritiCon

Premierek - 2009. febr. 26

2009. február 23. - vasmajom

Szevasztok olvasók!

Rég jelentkeztem, bocsánat, zűrös időszak áll a hátam mögött. Nem is szaporítom a szót, mint már megszokhattátok, az eheti premierek, az előző heti gyenge felhozatalhoz képest (mennyiségben legalábbis) sokkal nagyobb repertoárral:

Nem kellesz eléggé - amerikai-német vígjáték, 129 perc: aszongyahogy tucatvígjáték... köszike :)

Akaratlanul - svéd dráma, 98 perc: egy dráma a mindennapok rossz döntéseiről több kis történeten keresztül

Hét élet - amerikai dráma, 123 perc: ugyancsak dráma, egy férfiről, aki megváltoztatja hét ember életét. Kicsit sematikus, kicsit elhasznált, de Will Smith a Pursuit for Happyness-ben is megható volt, meglátjuk :)

Kutyaszálló - amerikai vígjáték, 100 perc: Hotel kutyáknak... Jézusom!

Milk - amerikai életrajzi dráma, 128 perc: Harvey Milk, a homokos köztisztviselő élete és viszontagságai. Olvastam róla jót, rosszat egyaránt, lehet, hogy megnézzük.

Véres Valentin 3D - amerikai horror: igen, az első háromdés horror, de állítólag elég harmatosan gyenge történettel... én azért a látványért megnézem :)

A világ nagy és a megváltás a sarkon ólálkodik - bolgár-német-szlovák-magyar filmdráma, 105 perc: európai film, amiből keveset kapunk mostanában, és még az elrettentő címe ellenére is megér másfél órát szerintünk.

Tehát kellemes hetet, sűrű mozilátogatást: vasmajom

 

A bejegyzés trackback címe:

https://criticon.blog.hu/api/trackback/id/tr91961569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása