Online Filmszemle

CritiCon

CritiCon

Premierek - 2009. febr. 12

2009. február 08. - vasmajom

Egy új rovattal bővítem a blogot, méghozzá Premierek alcímen. Itt minden héten leírom a heti bemutatókat, illetve olvashattok majd egy-két mondatot a filmekről.

A mostani repertoár:

Elcserélt életek - közel két és fél órás amerikai filmdráma 16-os karikával egy elveszett fiúról... hááát.

Kilencedik mennyország - egy német filmdráma egy 30 éves házas nőről, aki egy 76 éves fritzzel fantáziál. Mit mondasz, jól hallom? Gerontofilia, vagy mi?

A látogató - amerikai krimi, noname színészekkel, színesbőrű bevándorlóval, gonosz hivatalnokokkal, mindenre kész professzorral... nem hangzik rosszul, lehet, hogy lesz kritika is.

Marcela - színes, fekete-fehér feliratos cseh dokumentumfilm, 2006 (?!), amiben egy átlagos cseh nő, Marcela életét követhetjük nyomon több évtizeden keresztül. Hanyagolnám.

A rózsaszín párduc 2. - az első része nagy beégés volt, ha jól emlékszem, de lehet, hogy nézős.

A Sötét Lovag - igen, mintha hallottam volna pletykákat hogy Ledger halálának évfordulója alkalmából újra vetíteni fogják, de ha magyarul fog menni Stohl szinkronhangjával, akkor nagy ívben kerülendő. Erről írás nagy valószínűséggel lesz.

A rovat létrehozásában nagy segítségemre volt a port.hu.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://criticon.blog.hu/api/trackback/id/tr89931231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása